عضويت در تيم امنيتي فاتح گر رايگان ميباشد
ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
  1. #1
    تاریخ عضویت
    2015/12/07
    نوشته ها
    1,456
    5,879
    مدیر ارشد
    مـديـر ارشـد

    تغییر محدودیت حذف پیام های ارسال شده واتساپ


    پلتفرم پیام رسانی واتساپ روش کارکرد قابلیت حذف پیام های خود را به طور بی سروصدا تغییر داده است. قابلیت «حذف برای همه» یا delete for everyone که ابتدا در ماه اکتبر در اپلیکیشن واتساپ معرفی شد این امکان را فراهم می کرد تا کاربران بتوانند حداکثر هفت دقیقه پس از ارسال پیام ها، نسبت به حذف پیام های ارسالی مورد نظر اقدام کنند. حساب کاربری WABetainfo در شبکه ی اجتماعی توییتر اعلام کرده که محدودیت حذف پیام های ارسال شده در جدیدترین نسخه ی اپلیکیشن پیام رسان واتساپ تغییر کرده و حالا افراد می توانند حداکثر تا یک ساعت و هشت دقیقه و شانزده ثانیه پس از ارسال کردن پیام، نسبت به حذف آن اقدام کنند.

    هنوز دقیقا مشخص نشده که چرا محدودیت زمانی برای حذف پیام های ارسالی تا به این حد دقیق تعیین شده و در صفحات بخش پشتیبانی وب سایت واتساپ نیز هیچ جزئیاتی در مورد این محدودیت زمانی ارائه نشده است. یک ساعت محدودیت زمانی یعنی اینکه در صورت ارسال یک پیام اشتباه، فرصت کافی برای حذف کردن آن در دسترس خواهید داشت. همچنین شما می توانید پیام های موجود در یک گفتگو را از گوشی دوستان خود حذف کنید. هم اکنون برخی از رقبای این پیام رسان از قابلیتی بهره می برند که با استفاده از آن گفتگوهای بین افراد به طور موقت نگه داری شده و این فایل های موقت در دستگاه فرستنده یا گیرنده ذخیره نخواهد شد، اما واتساپ فعلا از این ویژگی بی بهره است. اضافه شدن قابلیت یاد شده می تواند در بخش گفتگوها انعطاف پذیری بیشتری را در اختیار کاربران قرار دهد.

    در ادامه توییت ارسال شده توسط حساب کاربری WABetaInfo را با هم می خوانیم:

    یک آپدیت جدید (۲.۱۸.۳۱) برای واتساپ آی اواس در فروشگاه اپ استور در دسترس قرار گرفته است.
    در این به روزرسانی یکسری از باگ ها رفع شده اند و محدودیت زمانی جدیدی نیز در قابلیت Delete for everyone اعمال شده و حالا به یک ساعت و هشت دقیقه و ۱۶ ثانیه گسترش یافته است.
    منبع: TheVerge, Zoomit

    .Success is not final Failure is not fatal, It is the Courage to Continue that counts
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوعات مشابه

  1. پیدا کردن پورت تغییر کرده ریموت دسکتاپ !!!!
    توسط sohrab021 در انجمن سوال و جواب های شبکه
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2017/04/22, 15:24
  2. مهم حفره امنیتی واتساپ شنود پیام های رمزگذاری شده را امکان پذیر می کند
    توسط Nope در انجمن اخبار امنیت و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/01/16, 12:02
  3. مهم تغییر مرورگر پیش فرض در iOS
    توسط satan-off در انجمن انجمن موبایل
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2016/08/18, 18:03
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2016/08/18, 17:59
  5. آموزش ویژه چگونه فونت پیش فرض مرورگرهای وب را تغییر دهیم؟
    توسط satan-off در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2016/08/12, 23:30

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •